Hirdetés

GameStar tábor 2017 - Velence idén is visszavár!

|

Jön még kutyára dér, télre nyár és tanítási szünetre GameStar tábor. Ezt pedig vehetitek fenyegetésnek, sőt készpénznek, hiszen idén júliusban újra együtt tölthetünk egy hetet, szerkesztők és táborozók, gamerek és nem gamerek.

Hirdetés

Nem múlhat el év GameStar tábor nélkül; idén júliusban ismét elfoglaljuk a velencei IFI szállót, rengeteg PC, konzol, társasjáték, hűs frissítő és 60 lelkes gamer társaságában!

Ez alkalommal július 16. és 22. között verünk tábort, ahol rengeteg lehetőség kínálkozik majd a kikapcsolódásra. Korábbi táborozóink hosszasan mesélhetnének a hajnalig tartó beszélgetésekről, társasjáték-partikról, a Guitar Hero és a Just Dance ütemeire dübörgő gépteremről. (Illetve arról, amikor a Jégvarázs jól ismert dalát 6 fiú ordította, miközben 2 fiú táncolt rá Just Dance-ben. Intenzív élmény volt.)

Most azért keményebbek vagyunk, a GameStar Army megalakult szépen, nézzétek meg az idei pólót, ebből lehet majd szerválni PlayIT-en is, nyáron a gamer kiképzést komolyan vesszük majd:

De nem szólhat mindig minden a LAN-ozásról, meg a katonai fegyelemről, ugye? Természetesen a Velencei-tóról sem szabad megfeledkezni, ha túl nagy a hőség (bár ez nem feltétel), irány a víz. Persze nem garantálhatjuk, hogy mindig jó idő lesz, de a hangulat felhőtlen lesz, a GameStar maga a napsütötte Toszkána. Az örök nyár. A felhők között nap. Ilyesmi.

De

Fontos tudnivalók

Hol és mikor lesz a tábor?

Visszatérő táborozóink már csukott szemmel is odatalálnak, de annak sem okozhat gondot, aki most csatlakozik hozzánk első alkalommal. A tábor helyszíne az IFI szálló (2481 Velence, Tópart u. 51.), amely közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik, mindössze néhány száz méterre a vasútállomástól.

Mennyibe kerül?

Nem emeltünk árat, magyarán idén is 51 990 forint a tábor díja, amely a szállást, a napi háromszori étkezést, az internet- és áramhasználat költségét, valamint a terembérlet díját is magában foglalja. Az első 40 táborozó, aki befizeti a díjat, egy Trust GXT 540 vagy Trust GXT 545 kontrollerrel (hamarosan részletesen bemutatjuk) lesz gazdagabb.

Ki jelentkezhet a táborba?

Felső korlátot nem szabunk, de csak 14 éven felüliek jelentkezését áll módunkban elfogadni. A tábor koedukált, mindegy, hogy lány vagy fiú vagy, ott a helyed!

Milyen gépen játszhatok?

Elsősorban a sajátodon, hiszen minden táborozó hozhat PC-t, konzolt tartozékokkal (monitorral, egérrel, billentyűzettel, fejhallgatóval, kontrollerrel, hosszabbítóval, elosztóval kábelekkel satöbbivel). Ha körülményes volna megoldani a géped szállítását, bármikor játszhatsz az általunk biztosított konzolokon, elsősorban másokkal együtt. Hiszen erről szól a tábor: a közös játékról és mókázásról.

Milyen versenyeken vehetek részt?

A konzolos versenyek a szerkesztőség gépein futnak majd, a PC-sek során jellemzően saját gépüket használják a táborozók, de ha nem hoztál magaddal PC-t, akkor valaki (talán épp egy szerkesztő) ideiglenesen átengedi neked az övét. A versenyszámokat a helyszínen ismertetjük. Értelemszerűen számíthattok visszatérő kedvencekre, mint a FIFA, a Guitar Hero, a Rocket League, vagy a pingpong (érdemes otthon gyakorolni), de PC-s kompetitív FPS-ek, MOBA-k és autóversenyek sem maradnak ki a szórásból. Ami pedig a nyereményeket illeti, az elkövetkező hetek folyamán lerántjuk róluk a leplet. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon örülnek majd jövendő tulajdonosaik, elvégre jelentős része legalább annyit ér, mit amennyibe a tábor kerül.

Milyen játékot vigyek?

Amit csak szeretnél. Alapszabály, hogy nem kötjük meg senki kezét. Ha történetesen épp ott és akkor szeretnéd végigjátszani a Mass Effect: Andromedát, mi biztos, hogy nem akadályozunk meg benne, de furán nézünk majd rád kicsit azért. Ugyanakkor minden évben nagy népszerűségnek örvendenek a multiplayer komponenssel (mindegy, hogy kooperatív, vagy versengő) rendelkező játékok. Íme néhány példa a teljesség igénye nélkül: Mortal Kombat X, FIFA, Call of Duty 2, Call of Duty 4, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Guitar Hero, Just Dance, Rocket League, Towerfall Ascension, Grand Theft Auto Online. Szinte biztos, hogy ezekhez bármikor találsz társat, vagy ellenfelet. Viszont arra kérünk, a játékaidat otthon telepítsd fel és frissítsd, hogy a táborban már ne legyen ebből probléma.

Oké, meggyőztetek. Hol írjam alá?

Jelentkezni Kovács Juditnál tudsz a jkovacs@project029.hu címen. Leveled tárgya a "GameStar tábor 2017" legyen. A tábor díját nem muszáj azonnal befizetned, de nem árt tisztában lenned azzal, hogy jelentkezésed csak az összeg befizetésével válik véglegessé, valamint az első 40 befizető extra ajándékot kap. Amikor elérjük a 60 fős limitet, a további jelentkezők várólistára kerülnek. Erről természetesen minden érintettet értesítünk.

Gyertek és vegyetek részt az év legjobb rendezvényén, ami garantáltan felejthetetlen lesz!

GameStar tábor 2017

Időpont: 2017. július 16-22.

Helyszín: Velence, IFI Szálló (Tópart utca 51.)

A tábor díja: 51 990 Ft

Jelentkezés: jkovacs@project029.hu

Facebook esemény: GameStar Tábor 2017

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)