Hirdetés

GameStar Tábor 2013 - a 3. nap beszámolója

|

Megint nehezebb volt felkelni, mint lecsapni egy pókot egy papuccsal, de a GameStar tábor már csak ilyen.

Hirdetés

Mielőtt belemerülnénk a tegnapi nap beszámolójába megjegyezném, hogy a táborban 11:57 van jelenleg és a negyven táborozóból összesen nyolc van ébren. Közülük hárman Rock Bandeznek (most ért véget a When I Come Around a Green Daytől). Velencén a délután 1 óra az új reggel 7.

„Kit érdekel ez, inkább jöjjön a beszámoló!” - kiabál fel egy turistacsoportnak látszó kisebb tömeg az IFI Szálló előtti placcról. „Jó, jó, máris!” - kiáltjuk vissza.

Szóval elmúlt a kedd, elmúlt a 2013-as GameStar tábor harmadik napja. Mindenhol pizzásdobozok hevernek, a futár tegnap este már úgy jött meg 12 pizzával, hogy tíz perc múlva úgyis jön vissza. Ilyen ez, éhesen kopnak a headshot-reflexek, nehezebb bevenni a kanyarokat, és a ritmus sem jön ki úgy a Rock Bandben, ahogy kellene.

Új vendég érkezett a táborba, a különcködő HP, aki egy tőlünk 500 méterre lévő ötcsillagos szállodába fizetett be, a barátnője hasáról (és nem a thai masszőrlányokéról) issza a pezsgőt, és néha át-átdob egy kis kaviárt, hogy érezzük a szeretetet. Áldott jó ember ez. Annyival viszont mindenképp jobb nekünk, hogy nálunk van net, a hotelban pedig épp nincs.

Ami a versenyeket illeti, Gyu összeállította a 32 kérdésből álló gamer kvízt, melyet senkinek nem sikerült helyesen megválaszolnia. A legmagasabb pontszám ugyanakkor 26 lett, ami nem rossz eredmény, ha ez az érettségin lett volna, ötöst érne. Így viszont csak egy nagyértékű nyereményt. Vitatkozzunk? Inkább ne.

A hagyományt folytatva idén is RG rendezte a versenyautós megmérettetést, most a GRID 2-ben kellett veszettül taposni a gázt, viszont most egy az egy ellen párbajokra került sor a megszokott időmérős versenyek helyett. A jól felkészült versenyzők közül xNomadx pajtásunk lógott ki némiképp, ugyanis a rajtot követően hosszú-hosszú másodpercek teltek el, mire végre tudatosult benne, hogy padlógázon lövi a gépnek...hátramenetben. Hiába, az igazi táborozó mindent megtesz azért, hogy megnevettesse a többieket, amit ezúton is köszönünk. Keményen megkönnyeztük a jelenetet.

 

A GRID 2 melletti PlayStation 3-on közben beizzítottuk a PES 2013-at, melyben néhányaknak sikerült Endrét megszorongatni, aki szerencsére nem tört kontrollert. Estefelé megint előkerült a Kinect, megint volt táncikálás-dalolászás, és persze a teraszon is folyt az élet (és a drága nedű). Ma már a strandra is kinézünk, figyeljétek a Twittert a többé-kevésbé folyamatos közvetítésért. Alább látjátok a harmadik nap összefoglaló videóját, mindenképp nézzétek meg, nem tudjuk szavakba önteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)