Hirdetés

GameStar Tábor 2011, Nulladik nap - beszámoló

|

Holnap kezdetét veszi az egy hetes mulatság, mi már itt vagyunk és tevékenykedünk. Íme egy kis ízelítő, és még ma kaptok egy videót is.

Hirdetés

A terem, mely nagyobb, mint tavaly, már kifejezetten játékbarlang benyomását kelti, bár nem volt ez mindig így. Véres verítékkel és rettenetesen sok kreativitással sikerül úgy megdizájnolni, hogy még a tulajdonos sem ismerne rá. A képen béta állapotot láthattok:

Derék embereink semmitől nem riadnak vissza annak érdekében, hogy Ti a lehető legkellemesebb környezetbe érkezzetek holnap:

Megtalálható itt minden, drága kollégáink éppen most is játszanak valamit, de nem látom, hogy mit. Van, aki már be is rendezte a saját kis kuckóját:

Az időjárás is kegyes hozzánk, és nincs az a gatyarohasztó meleg, ami az elmúlt napokat jellemezte, sőt, a lágyan lengedező szellő által keltett huzat folyamatosan sodorja le a plakátokat, de rajtunk ez sem fog ki:

Terveink szerint még ma elkészül egy kis felkonferáló videó, amit Gyu és jómagam az idevezető úton hoztunk össze.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)