Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Paul Verlain Őszi chansonja visszhangzik fülünkben, míg odakint mindent elmos az eső. Sötétítő függönyt összehúz, gépet bekapcsol, leül és játszik.

Hirdetés

Mondhatni, egy emberként mozdul meg a szerkesztőség gamerebbik (elnézést) fele, válogatott relaxációs módszerekkel készül a csapat apraja-nagyja a vasárnapi rendezvényre. A gyengébbek - köztük magam is - már elhullottak az úton.

HP - Destiny. Életgyilkos, időrabló, függőségbe taszító Destiny. Pedig már itt van nálam az Uncharted: The Nathan Drake Collection is, arra is rá akarok kattanni, mert csodálatos, de ez a szemét Destiny nem engedi. Nyilván sokat ront a helyzeten, hogy a kollégák is ezt tolják. Na majd a Mozdulj Gamer kihoz minket* (*nem)

Paca - Lehet, hogy megjelenése óta most először pihentetem a Destiny: The Taken Kinget, hacsak Endreman, Gócza, HP vagy mazur rám nem ír, hogy csak legalább egy küldit csináljunk már meg. Akkor nagy vonakodva belemegyek. A tervek szerint belekezdek kicsit komolyabban a Mad Maxbe, 30 órányi játékidő még pont annyi, hogy belátható időn belül, az október végi nagy dömping előtt be tudjam fejezni. Fontos haladni, október 2-án jön a Tony Hawk's Pro Skater 5, 7-én az Uncharted: The Nathan Drake's Collection, 20-án pedig a Guitar Hero Live, és mindháromra szeretnék azonnal lecsapni.

RG - Van néhány dolog, amitől kimondottan félek, így például az áramütéstől, a tűzhaláltól, attól, hogy hátulról fejbe csapnak egy EU-kompatibilis söröskorsóval, és attól, hogy egyszer majd valaki azt mondja, felesleges havonta egyszer létrehoznom egy galériát az adminban a visszatekintős cikkemnek. De, ha mindez nem lenne elég, akkor jön SOMA, ami ha nem is azonnal okoz féknyomos alsónadrágot, azért a hétköznapinál kissé nyugtalanabbá tud tenni. Szóval a tapétázás mellett a SOMA lesz a hétvége tárgya, amikor lesz némi szabadidő. 

Nightwolf - A lónak és a szamárnak is négy lába van, mégsem hörögnek úgy, mint egy vaddisznó. Velük nem is fogok találkozni a Guild Wars 2-ben, de mérgesen röfögő sertéssel biztosan. Egyáltalán van a játékban malac? Szerintem van. 

Somi - Jelenleg egy berekedt varánusz is szebb hangot ad ki mint én. Sikerült nem kicsit lebetegednem, de szerencsére gondoskodtak nekem olyan elfoglaltságról amihez elég odaülni a géphez. Az Anno 2205-t sikerült kézhez kapnom, persze csak előzetest. Már pénteken 3 és fél órát játszottam vele elsőre.

Sopiaso - Korábban sosem érdekelt igazán a Metal Gear Solid-széria, ám az 5-ről mindenki olyan szuperlatívuszokban beszél, hogy mostmáraztán muszáj kipróbálnom. Ma már meglesz a játék, úgyhogy hétvégén azt fogom nyüstölni - legalábbis szombaton, mivel vasárnap szinte egész nap a Mozdulj Gamer-en leszek.

Flatline - Black Desert. Tökéletes angol patch van hozzá, már level 25 vagyok és nevetséges őszintén szólva, hogy szebb javarészt, mint a Witcher 3, pedig ez egy MMO... Természetesen 2 óra csak a csöcsméret állítás volt, szóval azért tudom, hol a helyem, viszont a játék is jó eddig. Muszáj kiemelnem, hogy a zenéje egyszerűen páratlan. Sajnos, mire EU verzió is lesz hivatalosan, nem csak community által fordítva, addigra már mindneki a száját húzza majd erre a grafikára. (Értsd: 5 év múlva). Nézzétek meg a trailert, ez KÉT ÉVES! Azóta 15GB textúra került a játékba...

Csirke - Szombaton a Delta Vision boltjában megrendezett Magic: The Gathering versenyre megyek. Az új, Battle for Zendikar nevű kiadás érdekessége, hogy megvan a szikrányi esély a különlegesen ritka, foil full-art land lapok bontására. A legmenőbb ilyen lap jelenlegi átlagára 400 dollár körül mozog, ha esetleg ilyet találnék a booster csomagomban, akkor az egész Corvin-negyed hallani fogja a vinnyogásomat. Remélem ez a verseny nagyrészt buttcrack nélküli móka lesz, nem úgy mint a híressé vált richmondi torna.

Tonight - A gyerekkoromra visszanyúló Counter-Strike rajongásom mellett nagy kedvencem még az aréna shooterek műfaja és nagyon szomorúnak tartom, hogy manapság közelsem annyira népszerű ez a zsáner, mint egykor volt. Viszont pontosan ezért is örülök annak, hogy a rajongók bevonásával készülő Unreal Tournament nem csak játszható állapotban van, de már most is szórakoztató és a hétvégére kiváló szórakozás lesz. Vasárnap persze én is ott leszek az első Mozdulj Gamer rendezvényen is, gyertek ti is!

Chava - Húsleveskúrán tartanak épp láz- és fájdalomcsillapítóval, vödörszámra mért forró citromos-mézes teával. Nem viselem jól a szemembe világító fényt, pláne, ha hirtelen mozgással is jár, szóval csak módjával kattintgatok, ha úgy alakul. Egyéként sem végeztem még a meg nem írt mesék második kötetével. Utána nyugodtan hengergessetek az árokba és nyomjatok a kezembe egy kontrollert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)