Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szerkesztőség java vízközelben, vagy árnyékba húzódva piheg a kánikulában, de mindig akad néhány elvetemült, aki kész ilyenkor is felfűteni szobáját azzal, hogy leül játszani.

Hirdetés

Sophiaso - Én a hétvégét családi körben töltöm Nyíregyházán, így ezúttal elsősorban a sütögetésre és a nagy-nagy evésekre fogok koncentrálni... :)

HP - Ezen a hétvégén nincs sok időm játszani, lopott percek csak az iPaden a Joe Danger Touch társaságában, ami teljesen magába szippantott. Már XBLA játékként is nagyon szerettem, de remekül oldották meg az érintőképernyős irányítást, egészen más hangulatú cucc lett. Most le is van értékelve, érdemes kipróbálni.

Chava - Egyszeri Shadowrun Returns tesztelés nem elég, ezért az utcai szamuráj után megkísérlem egy sámán bőrébe bújva is felgöngyölíteni a Sam Watts meggyilkolásával kezdődött ügyet. Továbbá mindenképpen sort kerítek a Chains of Satinav folytatásaként beharangozott Memoria című DSA (Das Schwarze Auge) point & click kaland preview verziójának végigjátszására. Sőt, ha már ennyire belejöttem a fejtörők megoldásába, akkor a The Raven: Legacy of a Master Thief első epizódját is kihúzom a listámról.

RG - Mivel jelenleg is zajlik Szegeden az 58. Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokság, így reggeltől estig a reptéren tartózkodom, ahol leginkább a leégés és hőguta elleni játékot nyomom, de amikor éppen van egy szusszanásnyi idő, akkor még mindig a NASCAR The Game: 2013 van műsoron, ahol rendületlenül padlózom a verdát és futom a több száz kört, bízva a kétes győzelemben.

Paca - Tegnap belekezdtem a Sleeping Dogsba, amin erősen érződnek a True Crime gyökerek. Megpróbáltam párszor kölcsönvett (értitek) autóval beállni a garázsba, de aztán rájöttem, hogy minden járművet nekem kell megvenni. A vicces az, hogy pont ez volt a True Crime: New York egyik olyan eleme, ami miatt imádtam a játékot. Szóval a Sleeping Dogs-szal melegítek sandbox téren, hogy az augusztusi Saints Row IV-nél és a szeptemberi - na találjátok ki, melyik játék neve kell ide - már vezetni és lőni is remekül tudjak.

Gyu - Egy kis nosztalgia - Humble Bundleben 1 dolcsiért megvettem a Risen 2: Dark Waters-t és a Sacred 2 Gold-ot, ezeket tuti nyomni fogom. Emellett a Neverwinter is terítéken van, de a hamarosan megjelenő regényem kapcsán leginkább a könyv által ihletett ingyenes stratégiai játékot, a 10 Perces Űrstratégia - Űrcsilliárdost nyaggatom.

Hunter - Megint áldozatául estem az Xbox Marketplace heti leárazásának, és beszereztem a GTA IV-et. Most, hogy a folytatás már itt van a kanyarban úgy gondoltam éppen itt az ideje, hogy végigjátsszam Niko történetét. Nem mintha eddig nem érdekelt volna, de a megjelenésekor játszhatatlan volt a gépemen (lefogadom, hogy most sem lenne sokkal jobb) viszont most, hogy itt van a boxom, ez a probléma is elhárult. Na meg persze Black Ops II és StarCraft II. A fagyasztóban ülve.

Nightwolf - Egy lila műpénisz, 11.578 gyilkosság és egy fedetlen keblű bögyös hős. Kitaláltátok már, hogy mivel játszom éppen? Na jó segítek: ez kivételesen nem a Rayman Legends, hanem a Saints Row 4. A hírek igaznak bizonyultak, a készítők tényleg állatok.

Eprespuszedlee - Betűt vetek egy bűbájos bábjátékról. A Puppeteer a színházi előadások páratlan atmoszféráját varázsolja elénk. Az ötlet egyedülálló - engem azonnal bűvöletbe ejtett.

Dudu - Nálam a Spider-Man: Web of Shadows pörög ezerrel, megjelenésekor még nem fedeztem fel, de munkám során összehozott minket a sors, és nagyon megtetszett a kicsike. A csudálatos Pauk-embör és Rozsomák közti párbeszéd humoros ("My Face" oldal Facebook helyett, haha), a kvízkérdésekkel megtűzdelt harc pedig élvezetes és üdítő volt ellene. Szóval királyságos, ráadásul Beethoven: Holdfényszonáta c. művével indít, ami nálam mindig plusz pontot jelent, mármint a klasszikus komolyzene. Utoljára a BioShock Infinite-ben hallottam Mozart Requiemjét, az sem volt piskóta.

Special Guests: A Neocore Games vezetőivel készített interjú alatt természetesen arra is kitértünk, hogy milyen játékokkal játszanak mostanában.

Eőry István, Neocore Games

Jelenleg a Company of Heroes 2-t játszom, mert ennek a sorozatnak is a rajongója vagyok, emellett pedig - sajnos, mert nagyon-nagyon veszélyes - beszippantott egy kártyás MMO, de igyekszem leépíteni, mert az tényleg értékes napi 1-2 óra elvesztésével jár. 

Pozsonyi Zoltán, Neocore Games

Sokat beszélgettünk mostanában különböző indie fejlesztőkkel, ezért én most a Path of Exile-al foglalkoztam. Ilyen apróságokban segítjük egymást, mint Facebook promóciók és hasonlók, úgyhogy én most az ő játékukkal ismerkedem. Illetve a Van Helsinges tower defense miatt előkerült a Kingdom Rush is - már amikor van szabadidőm, persze.

Eddig rólunk szólt a történet, de természetesen továbbra is kíváncsian várjuk, hogy ti mivel és hogyan töltitek a hétvégét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)