Hirdetés

GameStar Hype -JuegoEstrella edition 2012.04.26.

|

Por el pedido de los lectores: JuegoEstrella Hype - azaz GameStar Hype Latino Edition!

Hirdetés

Hola todos!

Jorge Gábriel Dragon ma hírei: A STALKER 2 fejlesztése megszünt, a fejlesztűk Vostok games néven új céget alapítottak és Survavarium néven új MMOFPS-t fejlesztenek, A Torchlight II 20 dollárért előrendelhető a Steamen és ennyiért jár egy Torchlight kód is - mindez addig, amíg a Diablo III örület elül, akkor ugyanis meg fog jelenni a játék, Az Angry Birds Spacehez új DLC jelenik meg 10 új pályával, ahol a malacok az űr jeges bolygóit támadják meg, A Cryptic Studios figyelmeztette felhasználóit, hgoy visszaélések történtek a felhasználói adatokkal, így resetelve lettek a jelszavak, A Leisure Suit Larry remake megkereste a pénzét a kickstarteren. A Madden NFL 13 borítóján Calvin Johnson lesz és a Dragon's Dogmából mutatunk egy trailert.

Gracias a todos!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)