Hirdetés

War of the Roses - Elrajtol a béta, vele tart a gamescom

|

A Paradox Interactive középkorban játszódó gyermekének bétája hamarosan elrajtol, a gamescom pedig minden erejével támogatja.

Hirdetés

A PC-exkluzív War of the Roses a rózsák háborújának vérzivataros korszakát karolja fel és mi eldönthetjük, hogy a fehér rózsák (York) vagy a piros rózsák (Lancester) mellé állunk. Akárhogyan is döntöttünk, a bétára már jó ideje lehet jelentkezni és ennek meg is lett a következménye.

A War of the Roses bétája a végéhez közeledik, nyakunkon az első béta teszt. Akik már jelentkeztek, azoknak már biztos helyük van, de aki esetleg elfelejtette, vagy későn kapcsolt, az is megtehet még utoljára a hivatalos oldalon. A Paradox bejelentése alapján augusztus 20-tól bárki előrendelheti a játékot, melyet megtoldottak egy a gamescomra szánt fejlesztői naplónak készült előzetessel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)