Hirdetés

Még várnunk kell egy kicsit a következő nagy verekedős játékra

|

Megjelenési dátumot és meglepetés játékmódot is hozott a Tekken 8 gamescom 2023-as trailere.

Hirdetés

Előzetesen kevesen fogadtak volna arra a legnagyobb rajongókon kívül, hogy a Capcomnak idén sikerül meglepnie a konkurenciát, márpedig a Street Fighter 6 rendesen odapörkölt a rivális sorozatoknak. Alaposan fel kell kötnie például a gatyáját a szeptemberben érkező, az idővonalát újraindító Mortal Kombat 1-nek is.

És ami azt illeti a Tekken 8-nak úgyszintén bele kell adnia mindent, ha szeretné elhódítani a kategória mindenkori királyát megillető koronát, pláne annak fényében, hogy a játékkal töltött próbakörök után vegyes érzések maradtak bennük.

Hirdetés

Adja magát a kérdés, hogy vajon mikor mondhat ítéletet a közönség az Unreal Engine 5-tel készülő alkotás felett, mivel a Bandai Namco mindeddig nem hozta nyilvánosságra a premier napját. A gamescom például tökéletes alkalom erre a gondosan felépített marketingkampány egyik fontos állomásaként. Igen ám, de senki sem számított a spanyol inkvizícióra arra, hogy a Microsoft Store backend frissítése elrontja a meglepetést, miszerint 2024. január 26-án érkezik a Tekken 8 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Nem sokkal később aztán ezt a játék új trailere is megerősítette, amelyből nemcsak az derült még ki, hogy 32 harcosból áll majd a kezdőfelhozatal, hanem az is, hogy Arcade Quest néven egyjátékos sztorimódot kapunk. Az utóbbiban létrehozhatjuk saját chibi karakterünket, akivel felkereshetünk egy játéktermet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)