Hirdetés

Külön előadást tart az Xbox és a Bethesda a gamescomon

|

Megvan a dátum, és nagyjából azt is tudjuk, miért lesz érdemes figyelemmel kísérni a műsorokat.

Hirdetés

Bár idén is csak digitális formában rendezik meg, augusztus 25-27 között tartják a gamescomot, amit hivatalosan Geoff Keighley műsora, az Opening Night Live indít be, de az Xbox már augusztus 24-én elárul ezt-azt saját és partnerei játékairól.

A bejelentéssel együtt annyit árultak el, hogy az Xbox Game Studios korábban bejelentett alkotásai lesznek terítéken, és bár konkrétumokat nem közöltek, feltételezzük, hogy szerephez jut a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires IV, és a Psychonauts 2. Új leleplezésre nem számítunk, ahogy arra sem, hogy a dátum nélküli projektekről (Avowed, Fable, Forza Motorsport, Perfect Dark, Hellblade II, State of Decay 3, The Outer Worlds 2) beszélnek majd, de örülünk, ha meglepnek minket.

A műsor 19:00-kor kezdődik, YouTube-on, Twitchen, Facebookon és Twitteren egyaránt lehet majd követni. Állítólag érdemes lesz figyelni az Opening Night Live-ot is, néhány Xbox-játék ott is megjelenhet.

Hirdetés

Az E3-mal ellentétben a Bethesda ezúttal külön show-t tart augusztus 26-án, feltehetően azért, hogy ne legyen kavarodás, és beszélhessenek a Deathloopról, valamint a Ghostwire Tokyóról, amik köztudottan csak PC-re és PlayStation 5-re jelennek meg a közeljövőben.

A gamescom 2021 alkalmából egyébként PC-n és Xboxon is nagy leárazások lesznek, ha bírjátok még pár hétig, semmit ne vegyetek mostanában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)