Hirdetés

Gamescom 2018 - így fut Nintendo Switchen a Diablo III

|

A Blizzard megmutatta, hogy milyen lesz játszani a Diablo III: Eternal Collectionnal a Nintendo hibrid konzolján.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a Blizzard akció-szerepjátéka, így várható volt, hogy előbb-utóbb a Nintendo legújabb masináján is tiszteletét teszi majd. A Diablo III minden jóval megpakolt kiadása, az Eternal Collection simán repeszt  60 fps-sel a hibrid konzolon.

Hirdetés

Most a gamescom alkalmából a Nintendo of Europe és a Blizzard húszpercnyi gameplay felvételt mutatott a switches Diablo III: Eternal Collectionból, közben a fejlesztők kommentárját hallgathatjuk. 

A Diablo III: Eternal Collection magába foglalja az összes DLC-t, valamint néhány The Legend of Zelda-témájú bónusztárgyat is, exkluzívan a switches játékosokat megcélozva. Egyelőre még nem jelentették be a kiadás pontos megjelenési dátumát, de úgy tudni, hogy ősszel megkaphatjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)