Hirdetés

Érdekel a Battlefield 3 co-op? Akkor nézd meg ezt!

|

A Gamescom-on 10 percben láthatjuk a játék kooperatív változatát.

Hirdetés

Ahogy a videóban elhangzik, a bemutatott co-op-ra legalább olyan büszke a DICE, mint az egyjátékos módra, és állítják, hogy 100%-ig az akcióé, és az izgalomé a főszerep. Azt is fontosnak tartják kijelenteni, hogy a Battlefield 3 az év leghangulatosabb, hadviseléssel foglalkozó játéka, köszönhetően a nagyszerű csapatnak, akik a fejlesztéssel foglalkoznak. A felvezetőben hallható rövid számvetésben szó esik a márciusi sigle player bemutatóról, és a három hónappal későbbi tankos mutatványról, melyben Miller hadnagy bőrébe bújva láthattuk az eseményeket. A Gamescom-on bemutatott játékmenetben mind a földi, mind pedig a légi harcokból láthatunk bemutatót. A Battlefield 3 ezen videója PS3-on került bemutatásra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)