Hirdetés

Hatalmas gépparkkal készül a Blizzard a gamescomra

|

Minden jel arra utal, hogy a Blizzard el akarja lopni a showt az augusztusi gamescomon.

Hirdetés

Blizzard nem aprózza el, rengeteg látnivalóval készül a Kölnben megrendezésre kerülő gamescomra. 

A Blizzard a 7-es csarnokban fog letelepedni a rendezvény idejére, terveik szerint nem kevesebb, mint 500 játékállomást építenek ki a látogatók számára. Ezeken természetesen a legújabb játékaikat lehet majd kipróbálni, lesz Heroes of the Storm, Hearthstone, World of Warcraft, StarCraft 2: Legacy of the Void, valamint Overwatch is. Nem maradhatnak el a különféle versenyek sem, ezúttal a tánctudás és a kosztümök kerülnek előtérbe a versengések alatt. Számos ajándéktárgyat is vásárolhatnak a rajongók a kihelyezett Blizzard boltban, amit az 5.1-es csarnokban érdemes keresni.

A rendezvény augusztus 5. és 9. között zajlik majd Németországban, és várhatóan rengeteg kiadó, fejlesztő készül érdekességekkel. Ha esetleg nem jutnátok ki, kövessétek a GSO-t, mi most is élőben közvetítünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)