Hirdetés

Game Pass Online fesztivál - ez vár az 1. héten!

|

Május 4-én indul a Game Pass Online fesztivál - elmondjuk, miért érdemes bekapcsolódni az első héten.

Hirdetés

Egyébként is szokásunk ajánlgatni a GameStar YouTube csatornáját, ahova folyamatosan gyártjuk a mindenféle érdekes és szórakoztató tartalmakat, de május folyamán aztán végképp érdemes lesz napi szinten látogatni. Minden este 19:00-tól élő közvetítések formájában dübörög majd a Game Pass Online fesztivál, melynek keretében vendég videósok streamelnek játékokat, vendég zenészek zenélnek, és ismert emberekkel beszélgetünk játékokról meg másról.

Hirdetés

Május 4-én Sirius indítja a bulit, aki a napokban megjelent, egyébként az Xbox Game Pass PC-s előfizetői számára az első naptól fogva korlátlanul játszható Gears Tacticset fogja pörgetni kifulladásig. Másnap, azaz kedden az autók és a versenyjátékok világában otthonosan mozgó Szalay Isti és Unfield játszanak a Forza Horizon 4-gyel. Szerdán Csecse Attila és Viszkok Fruzsi próbálnak közös erővel működtetni egy konyhát az Overcookedban, majd csütörtökön a játékstreamelésbe nagy lendülettel belevágó Mogács Dániel pörgeti a Red Dead Redemption 2-t, rögtön aznap, ahogy a játék bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Pénteken Lotfi Begi ad majd koncertet élőben, szombaton Kiss Imi sportolókkal (Balogh Zsolt, Cseh László, Kiss Norbi) beszélget, vasárnap pedig a Checkpoint podcast különkiadása következik, melyben Stöki, Grath, Mazur, HP és Sasa beszélgetnek a videojáték-ipar 2020-as évéről. 

Minden adást a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán követhettek 19:00-tól. Ha lemaradnátok, természetesen visszanézhetitek őket. Minden további infóért látogassatok el a Game Pass Online Fesztivál aloldalára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)