Hirdetés

DJ Yamina és DJ Willcox fergeteges bulit varázsolt a Game Pass Fesztiválon

|

A péntek estei buli ezúttal a nappalira korlátozódott, de azért a zenét elhoztuk nektek hozzá.

Hirdetés

Radio 1 két rezidens DJ-je, Yamina és Willcox tegnap pörgős házibulivá változtatta a Game Pass Fesztivált, nekik köszönhettük ugyanis a második karanténkoncertet.

Keményen odacsaptak a mixek, ha szeretitek a stílust, akkor garantáltan betalálnak majd nálatok is ezek az ütemek. Jövő pénteken egyébként még egy koncert vár rátok, akkor ismét zenei irányzatot váltunk, és a Mary Popkids zenél majd nektek, hogy minél több műfaj helyet kapjon fesztiválunk keretében.

Hirdetés

A tegnapi adás összefoglalóját természetesen most sem felejtettük el, alább meg tudjátok nézni a két DJ-szett legjobb pillanatait. 

Ahogy az előző karanténkoncert esetében, most is futnunk kell egy kört a YouTube-bal a különböző engedélyek miatt, így egyelőre a tegnap esti livestream  még nem nézhető vissza. Amint újra elérhető lesz a YouTube-on is az adás, természetesen egyből frissítjük vele ezt a hírt.

Ma egy újabb kvíz show-val folytatódik a Game Pass Fesztivál, amelyen bizony ti magatok is részt vehettek. Ezúttal "kütyük" témakörben érkeznek a kérdések, 19 órakor kezdünk. Ha nem szeretnétek erről lemaradni, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A hét teljes programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)