Hirdetés

Te mennyi idő alatt tudod megoldani ezt a feladványt?

|

Készen állsz rá, hogy a világ legjobbjaival mérkőzz meg az escape room világbajnokságon? Gyere el a GameNightra, kvalifikálj a legjobbak közé, és már csak egy karnyújtásnyira lesz a dicsőség!

Hirdetés

Az utóbbi években, különösen Magyarországon nagyon elszaporodtak az escape roomok, melyekből a játékosoknak környezetük alapos átfésülésével, ügyességi és logikai feladványok megoldásával kell kijutniuk a lehető legrövidebb idő alatt. A Red Bull ezt új szintre emeli, és Budapesten rendezi meg az escape room világbajnokságot, amelyre a világ számos országából, összesen 40 helyszínről érkeznek a legjobb szabadulók.

A kvalifikáció első lépése a Mission: Unlock Enoch logikai feladatainak megoldása. Aki eljön a GameNightra, kipróbálhatja magát, a legjobb időeredményt elérő játékos pedig megkeresést kap a szervezőktől, és negyedmagával továbbjuthat a november 29-én, a budapesti RAKTÁR KLUB-ban megrendezésre kerülő budapesti selejtezőbe. Amely csapat a selejtező során a legjobban teljesít, részt vehet a világbajnokságon! 

Gyertek el, tegyétek magatokat próbára - lehet, hogy közületek kerül ki a világbajnok szabaduló! Igazoljátok vissza, hogy jöttök a GameNightra, és szóljatok barátaitoknak is!

GameNight november

Időpont: 2016. november 18. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight november

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)