Hirdetés

FIFA 14 - fél órányi labdarúgás

|

Több, mint fél órán keresztül láthatjuk mozgás közben a FIFA 14 játékmenetét és a gamescomon készült interjúkat.

Hirdetés

Az Electronic Arts gamescomos konferenciája alatt szó esett már a FIFA 14-ről, ismét hallhattunk a FIFA 14: Ultimate Team Legends módról és egy rövid magyar feliratos trailert is kaptunk, ez viszont kevés volt a boldogságunkhoz. De majd most!

Az EA Sports ezúttal kitett magáért, ugyanis egy 37 perces FIFA 14 gameplay trailerrel jelentkezett, amelyben három különböző meccset (Manchester City vs. Barcelona, Dortmund vs. Barcelona, Manchester City vs. PSG) prezentálnak nekünk profi FIFA 14-játékosok (velük interjú is készült), akiket érthető okokból nem szívesen eresztenénk össze Endrével...

A FIFA 14 megjelenése szeptember 27-én várható PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra, majd később a next-gen platformokra is érkezik, Xbox One-ra ráadásul ingyen (persze csak akkor, ha valaki előrendeli a konzolt).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)