Hirdetés

Már szobakerékpárral is irányíthatjuk a VR játékokat

|

A VirZOOM eszköze arra buzdít, hogy pattanjunk fel a kanapéról és VR headsettel a fejünkön kezdjünk testmozgásba.

Hirdetés

Egy Massachusetts állambéli startup cég, a VirZOOM állt elő ezzel a meglehetősen ötletes termékkel, ami tulajdonképpen egy VR sisakkal egybekötött szobakerékpárt takar. 

Hirdetés

Létezik már többféle okoskerékpár, ezek azonban meglehetősen borsos áron szerezhetőek be. Ezzel szemben a VirZOOM kerékpár egyszerűen hozzácsatlakoztatható a főbb VR eszközökhöz (Samsung Gear, Oculus Rift, HTC Vive, PS VR), így természetesen az ára is jóval kedvezőbb, hiszen csak magáért a bringáért kell fizetnünk.

A pedálok pontosan mérik sebességünket, ennek alapján fogunk haladni a játékokban is. A kerékpár kormányán kaptak helyet a gombok, így gond nélkül irányíthatjuk a programot tekerés közben. Játék közben valahogy így fest a dolog:

A VirZOOM 400 dolláros, vagyis nagyjából 100 ezer forintos áron vásárolható meg. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)