Hirdetés

Elindult a jófejség.hu, ahol legalább olyan jó adni, mint kapni

|

A jófejség.hu egy új hazai kezdeményezés, amely új szintre emeli a jótékonykodást. Támogatásodért most egy életre szóló élmény lehet a jutalmad.

Hirdetés

Számos remek jótékonysági kezdeményezés működik itthon, a jófejség.hu mögött álló Szintlépés Alapítvány azonban egészen új oldalról közelíti meg a dolgot. Az alapítvány célja, hogy rászorulóknak, más alapítványoknak, egyesületekneknek gyűjtsenek, közben pedig azokat is megjutalmazzák, akik támogatják a kezdeményezést.

Hirdetés

Minden hónapban egy-két tematizált kampány fut majd, ahol az adott kampány arca, vagy ha úgy tetszik, nagykövete dönt arról, hogy milyen szervezetet szeretne támogatni a befolyt pénzzel. A sort a Fun With Geeks nyitja, akik az Árvácska menhelyet támogatják, de sokan mások is csatlakoztak a kezdeményezéshez, így a közeljövőben a Gameday Irodás srácok, Gery, ZsDav, DoggyAndi és Sirius kampányai mögé is beállhattok majd:

És hogy ez miért más, mint a hagyományos jótékonykodás? Ha úgy döntesz, hogy a jófejség.hu-n adományozol, akkor nemcsak egy menő cuccot választhatsz magadnak (például póló, pulcsi, bögre, társasjáték) ajándékba, de a neved bekerül egy kalapba is, és ha te vagy a szerencsés, egy életre szóló élményben lehet részed. Ez a Fun With Geeks esetében egy társasjátékozós délutánt jelent, sőt, akár egy videóba is bekerülhettek, de mindenki valamilyen meglepetéssel áll majd elő.

Az első kampány már el is indult, ha ti is jó fejek vagytok, keressétek fel az oldalt, ahol többet is megtudhattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)