Hirdetés

Brutális kalapáccsal akar formába rázni téged is a Warhammer

|

Aki ezzel a pöröllyel kezd edzeni, az a káosz erőivel is biztosan el fog bírni.

Hirdetés

Bemutatkozott a legújabb edzőtermi csoda, a testépítés következő slágere, a Mark-19 Emperor-class Primarch Fitness Warhammer, ami gyakorlatilag a Warhammer univerzum mögött álló Games Workshop szerint egy "fitnesz kalapács".

Világosan látszik, hogy egy gondos tervezés és tökéletes kivitelezés után megszületett eszközről van szó, aminek hála a Warhammer-rajongók olyan izmokat pattinthatnak magukra, melyek láttán még az Istencsászár is elismerően csettintene. 

Hirdetés

Az alábbi videóban azt is megnézhetitek, hogyan képzel el a Warhammer egy laza kis edzést a Mark-19 Emperor-class Primarch Fitness Warhammerrel.

Nyilván mint oly sok más mai hír esetében, ezúttal is a Warhammer áprilisi tréfájáról van szó, mondjuk legalább ez valóban egy jobban sikerült próbálkozás volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)