Hirdetés

Vizicsacsi visszatér az európai ligába, csatlakozott az Astralishoz

|

A 28 éves magyar titán visszatér a League of Legends európai profiligájába. Vizicsacsi továbbra is a felső ösvényen aprít majd.

Hirdetés

Tegnap délután érkezett a hír, miszerint országunk egyik legismertebb és legeredményesebb e-sportolója, Vizicsacsi visszatér az európai League of Legends profiligába. Kiss Tamás 2019-ben visszavonult, és ugyan a pihenőjét megszakította egy Worlds 2021-es vendégszereplés erejéig, azóta nagyrészt lekerült az LEC pályájáról.

Csacsi 2021 végén csatlakozott a francia LFL liga egyik csapatához, a GamersOriginhez, de az ottani karrierjét egy új lehetőség vágta rövidre.

Hirdetés

Az Astralis hazahívta őt: Vizicsacsi újra az LEC-ben versenghet a nyári szakasz indulása után, ahol szintén a felső ösvényt uralja majd.

Az Astralisnak minden segítségre szüksége lesz, ha rendbe akarja rakni a csapatot. A srácok konzisztensen az LEC legrosszabb eredményeit hozták, és a legutóbbi volt a leggyengébb mind közül: 3-15 a tavaszi szakasz alatt.

A cég teljesen át akarja alakítani a csapatot, és a megújulás első lépése Vizicsacsi felvétele volt. Kíváncsian várjuk, hogy milyen eredménye lesz majd az átszervezésnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)