Hirdetés

Már egyedül is játszható lesz a The Finals, nem kell csapatba verődni

|

Kísérleti jelleggel megjelenik a szólómód a The Finalsben, hogy a magányosan játszók is gyűjthessék a lóvét.

Hirdetés

Sajnos nem töretlen a The Finals népszerűsége: míg decemberi megjelenésekor a PC-n egy időben játszók száma 242 399 volt, és az elmúlt 30 napban 149 660-nál tetőzött ez a szám, tegnap óta mindössze 75 909 volt a legtöbb egyszerre aktív résztvevő. A konzolos számokra nem látni rá, valószínűleg hasonló tendencia figyelhető meg Xboxon és PlayStationön is. Ez még mindig nem rossz, de látszik, hogy az Embarknak lépnie kell, ha meg akarja tartani a játékosokat.

A ma megjelenő 1.5.0-s frissítés lendíthet egyet a játékosszámon, ugyanis ezzel egy új, egyelőre korlátozott ideig elérhető mód, a Solo Bank It is bekerül. Ez nyilván a Bank It variációja, de 12 játékos úgy vesz részt a meccsekben, hogy mindenki mindenki ellen játszik, és az nyer, aki először összegyűjt 40 ezer pénzt akár a pályán elrejtett széfekből, akár az ellenfelek hulláiról.

Hirdetés

Emellett érkeznek még új öltözékek, lesz némi balanszolás, bugjavítás, illetve a csalók dolgát is megnehezítik a fejlesztők. A frissítés valamikor a mai nap folyamán élesedik, adjatok egy esélyt az új élménynek. Mi érdeklődve várjuk, a különböző testfelépítések közti különbségek mennyire okoznak majd problémát, de ha jelentősen, legfeljebb mindenki Mediumként nyomul.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)