Hirdetés

Négy magyar egyetem játékosai esnek egymásnak PUBG-ben

|

Májusban zajlik majd a Diploma Royale, ahol a fődíj egy Lenovo Legion Y540 gamer laptop.

Hirdetés

Bár az oktatás most épp - az élet sok más területéhez hasonlóan - átalakult, közösségszervezésre mindig kell időt fordítani. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia által szervezett versenyben hazai felsőoktatási intézmények jelenlegi és egykori hallgatói esnek egymásnak a PUBG Platoon módjában, és természetesen az egész bajnokságot élőben követhetjük.

Hirdetés

A Diploma Royale: Egyetemek harca keretében húsz-harmincfős csapatok körmérkőzésben csapnak össze május folyamán. A fődíj egy a Lenovo által felajánlott Lenovo Legion Y540 laptop, melyet a győztes csapat által képviselt iskola önkormányzata kap, a legjobban teljesítő játékos pedig egy Legion Honvéd Gamer Packet nyer. A versenyre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem tanulói nevezhetnek.

A menetrend a következő:

  • I. csoportforduló 2020. május 6. szerda 18:00-tól  BME vs. PTE /// ~20:00-tól ÓE  vs. METU

  • II.csoportforduló 2020. május 13. szerda 18:00-tól BME vs. ÓE  /// ~20:00-tól PTE vs. METU

  • III.csoportforduló 2020. május 20. szerda 18:00-tól ÓE vs. PTE /// ~ 20:00-tól BME vs. METU

  • DÖNTŐ: 2020. május 27. szerda 18:00-tól

A mérkőzéseket Jonesy kommentálja, a közvetítés ezen a Twitch csatornán keresztül zajlik majd. További információkért a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalát érdemes figyelni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)