Hirdetés

Az Activision kitiltott egy Call of Duty versenyzőt egy rosszul elsült videója miatt

|

Censor nagy élvezettel markolta fel az öt perc hírnevét, miközben sikerrel elpusztította saját reputációját a Call of Duty közösségben.

Hirdetés

Október 15. és 16. között került megrendezésre a Call of Duty League Resurgence: Fortune's Keep nevű e-sport esemény, mely során bárki regisztrálhatott, hogy harcba mehessen a liga legjobbjaival. A nyereményalap 100 000 dollár volt, amire tehetséges amatőrök tucatjai próbáltak ráugrani.

A közösség egy jól ismert alakja, Doug 'Censor' Martin nem volt a résztvevők között, mert mint később kiderült, kitiltotta őt az Activision. Később Martin közzétette, hogy miért, de aztán pár pillanattal később már törölte is az ezzel kapcsolatos tweetjét.

Martin tiltása Nadia Amine ügyéhez vezethető vissza. A Call of Duty rajongó hölgy az egyik leggyorsabban növekvő streamer a közösségben, de a hírnévének az volt az ára, hogy megállás nélkül csalással kezdték vádolni, amit senki sem tudott még rábizonyítani.

Hirdetés

Martin napokig hergelte a követőit azzal, hogy hamarosan hoz egy videót, amivel leleplezi majd Nadia technikáit. A videó megérkezett, és mint kiderült Martinnak nincs semmije: csak szívatott mindenkit, a végén pedig eljátszotta, ahogy megkéri Nadia kezét.

A közösség kiborult, és úgy tűnik, hogy Martin a tiltólistára került.

Reméljük, hogy Martinnak megérte a dolog, mert egyhamar nem fogja tudni lemosni magáról azt a szégyent, amit a videójával magára kent.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)