Hirdetés

The Sims 3 E3 trailer - Végtelen lehetőségek

|

A napokban már megjelenik, ennek ellenére idén sem maradhat E3 The Sims 3 nélkül.

Hirdetés

Egy ügyes marketingfogásnak is betudható, hogy az EA egy félkész és hiányos The Sims 3 verziót terjeszt a warez oldalakon, ami az első pár nap alatt százezres számú letöltést eredményezett. A teljes The Sims 3 megjelenéséig egyébként már csak kettőt kell aludni, de az EA a most futó E3-on is népszerűsíteni igyekszik aranytojást tojó tyúkját.

Minden jel szerint végtelen lehetőségek várnak bennünket majd a Sims 3-ban, amiről a Sims 3 E3 játékmenet trailer is árulkodik. Számtalan tulajdonság mentén lőhetjük be Simjeink személyiségét, így valóban végtelen számú, különböző karaktert tudunk létrehozni. Erről a fícsörről ajánlok most egy E3-as Sims 3 montázst, a The Sims 3 E3 játékmenet trailer képében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)