Hirdetés

Splinter Cell: Conviction render trailer

|

A Ubisoft prezentációjának keretében mutatkozott be az alaposan átdolgozott Splinter Cell: Conviction.

Hirdetés

Bár a Splinter Cell sorozat a Ubisoft sikercímei közé tartozik, a Splinter Cell: Conviction hányatott sorsa láttán nem egyszer merülhetett fel bennünk a gyanú, hogy esetleg sosem készül el az ötödik epizód.



A dolgok állása szerencsére teljesen másként fest. Hosszas halasztás, és a koncepció átdolgozása után a homeless külsejű Sam Fisher stílusosan kukába került, hogy helyét átvegye az a kemény és tökös fickó, akit mindig is szerettünk.



A történet alapjait azonban érintetlenül hagyták, tehát Sam lánya életét veszti, s szálak a legfelsőbb körökbe vezetnek. Miközben hősünk a gyilkosok után lohol, saját szervezete próbálja ebben megakadályozni, akár az élete árán is. Sam pedig sutba dobja eddigi finomságát, s könyörtelenül végez bárkivel, aki az útjába áll. Bosszútörténet, leszámolás, a korábbinál jóval brutálisabb erőszak, és egy újjászületett főhős, dióhéjban ennyi lenne a Splinter Cell: Conviction.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)