Hirdetés

Prototype 2 E3 képek

|

Továbbra is jönnek az E3 képek és videók, most éppen a Prototype 2-ről.

Hirdetés

Pénteken tették közzé az E3-ra gyártott trailert, de aki esetleg nem látta volna, az most megnézheti:

Természetesen az igazi hír nem ez, hanem az, hogy azóta új képek láttak napvilágot, melyek legalább annyira akciódúsak, mint a videó:

Még mielőtt bárki felháborodna, a galériában található képek egy része már májusban elérhető volt, de nem láttuk szükségét annak, hogy külön csomagba tegyük az újakat, hiszen így alkotnak egységes egészet.

A második rész érdekessége, hogy az első részben bemutatott Alex Mercer most ellenségként jön be a képbe, mivel ő fertőzi meg James Hellert, aki így maga is szörnyeteggé válik. A kellő mennyiségű vért sem nélkülöző játékkal majd valamikor a jövő évben játszhatunk, PC-n, PS3-on, és Xbox 360-on.

A képek forrása: VG24/7

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)