Hirdetés

E3 2016 - túrázóként próbálhatunk túlélni az Overlandben

|

Egy kétfős csapat készíti az Overland nevű túlélőjátékot, aminek egyik különlegessége, hogy a játékmenet körökre osztott.

Hirdetés

Adam és Rebekah Saltsman alkotja a Finji nevű fejlesztőcsapatot, akiknek első játéka az Overland.

A posztapokaliptikus Egyesült Államok véletlenszerűen generált,  apró területein mindenféle viszontagságokkal kell megküzdenünk, hogy életben tartsuk csapatunkat. A lények és a környezet is ellenünk játszik, komoly döntéseket kell meghoznunk, hogy mit áldozunk fel a túlélők életéért.

Egyelőre csak azok játszhatnak vele, akik 20 dollárért bevásárolják magukat a bétába. A kódok rohamosan fogynak, csak 1000 hely állt rendelkezésre, melyből a cikk megírásának pillanatában 400 van még hátra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)