Hirdetés

GSTV E3 helyszíni jelentés part 1 by aDaM

|

Holnap indulok haza. Ma lett net. Ez valahogy nem lep meg, de arra azért jó, hogy az első filmet már megnézhessétek, amíg én 39.000 láb magasan próbálok elaludni egy hideg, büdös és nagyon kényelmetlen repülőgépen.

Hirdetés

Nem változtattam a videón, ez még azokból a békebeli időkből való, amikor bíztam a net sebességében és arra készültem: mindhárom nap, majd kaptok egy kicsit. Most már tudjuk, hogy nem sikerült, de mégis így hagyom...mert csak. A szívemhez nőtt a struktúra...és kész.

Persze a következő videó már más lesz és ettől se azt várjátok, hogy órákig gameplayeket mutatok vagy tesztekeről/tartalomról beszélek...azt már mindenki hallotta, mindannyian tudjátok mikor mi jelenik meg, milyen bejelentések voltak és mikorra várhatóak kedvenc játékaitok.

Ezekben a videókban azt látjátok majd, milyen ezeket személyesen átélni. Milyen az, amikor a tűző napon állsz 40 percet, hogy beeresszenek egy sajtótájékoztatóra, vagy teljesen céltalanul kóborolsz a kiállításon standról-standra.

Remélem kicsit más szögből ismeritek meg az E3-at, személyesebben, FPS-ebben. ;-)

(Sajnos a videó 21:45-kor hirtelen végetér: ennyi jött meg belőle - Gyu)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)