Hirdetés

Forza 4 teaser az E3-ra, méghozzá Stig szereplésével

|

A Spike a humoros végéről fogta meg ezt a kis népszerűsítő videót, melyben egy titokzatos hírességé a főszerep.

Hirdetés

A videóban a Top Gear című, méltán népszerű angol autósműsor főszereplője, Stig látható, akiről senki nem tudja, hogy kicsoda, régebben fekete volt, aztán kilőtték egy anyahajóról és fehér lett. Állítólag az izzadtságával autót lehet polírozni, de ami tény, hogy bárki rejtőzzék is Jeremy Clarkson műsorában a ruha alatt, boszorkányos ügyességgel vezet, amit sajnos a videóban nem villant meg.

Tiszta szerencse, hogy a mi urunk megteremté vala számunkra a videomegosztó portált, így tudunk mutatni Stigről felvételt:

Jeremy Clarksonról pedig annyit, hogy az ő mondása szerint a sebességbe nem lehet belehalni, csak a hirtelen lassulásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)