Hirdetés

Fallout 3: Point Lookout DLC E3 Trailer

|

Június 23-án, sorban negyedik DLC-ként érkezik a Fallout 3 bővítmények sorában a Point Lookout

Hirdetés

Tartalmát, cselekményét, sztoriját illetően szinte semmit nem közöltek velünk a Bethesda emberei. Annyit mégis elmondtak, hogy a DLC-k között Point Lookout fog rendelkezni a legszabadabb játékmenettel, s hogy a tengerpari városka, Point Lookout titkai után eredhetünk, akár a vadi új duplacsövű vadászpuskával a kézben.

A klasszikus amerikai „redneck" életérzés azért kivehetÅ‘ a Fallout 3: Point Lookout DLC E3 TrailerbÅ‘l, amit mindenkinek melegen ajánlunk. Árát illetÅ‘en sem hangzottak el konkrétumok, de az elÅ‘zÅ‘ három azonos árcédulájából kiindulva továbbra is egy 800 MS pontos (9.6 euró) tételrÅ‘l beszélhetünk. Fallout 3: Point Lookout egyaránt várható PC, Xbox 360 és PS3 platformokra.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)