Hirdetés

E3 2016 - a Samsung ívelt monitoraival kampányol az expón

|

Bár az E3-on főleg az új játékokra szoktunk odafigyelni, a Samsung úgy gondolta, a kiállítás jó alkalom rá, hogy a gamerek látóterébe hozza új ívelt monitorait is.

Hirdetés

Ahogy például a budapesti PlayIT-en kiállított modellekből is észrevehettétek, a Samsung újabban a játékosok felé is nyitni szeretne különböző, nemrég megjelent monitoraival. Ennek érdekében pedig az Electronic Artsszal is lepacsiztak és segítettek a kiadó E3-as eseményének berendezésében.

Így akik kilátogatnak az EA Playre, a koreai gyártó ívelt monitorain próbálhatják ki mondjuk a Titanfallt 2-t, amire szerencsére kicsit sem vagyunk irigyek. Az új kijelzők egyébként nem csak az ívelt kialakítás miatt lehetnek csábítóak a gamereknek, hanem a külön játékosmód miatt is, ami automatikusan az adott játékhoz igazítja a képernyő beállításait, illetve külön plusz pontot jelentenek a szemkímélő megoldások is.

A teljesítmény szempontjából nagy piros pont jár az AMD FreeSync támogatásáért, ami a screen tearing jelenségétől szabadít meg viszonylag alacsony erőforrásigény mellett. A videokártya-gyártó egyébként nem csak itt hallat magáról az E3-on, ugyanis a PC Gaming Show egyik fő szponzoraként idén is visszatértek.

Mit gondoltok, sikerül betörnie a Samsungnak a gamer monitorok piacára is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)