Hirdetés

E3 - A harmadik nap

|

Az E3 utolsó napjához érkeztünk, de a stúdiók még mindig nem fogytak ki a mondanivalóból. Lássuk a mai összefoglalót!

Hirdetés

Újabb nap telt el az E3-ból, így újra összefoglaljuk, hogy mik történtek az elmúlt 24 órában.  Új bejelentéseket továbbra sem kaptunk sokat, de a videók ömlenek ránk.

A napot a Dragon Age: Origins újdonsült képeivel nyitottuk, és ráadásnak végre befutott az első, játékmenetet bemutató videó is. Ezután a Raven mutatta be új játékát, a megunhatatlan időutazós témára épülő Singularity-t. Őket a már elkészült Fable 2 videói követték, így végre kezdhetünk valami ködös képet kialakítani arról, hogy Peter Molyneux ezúttal mennyire tudja tartani az ígéreteit (ha nem tudunk bárhol fát ültetni, morcos leszek). A Spore-ból is jöttek új mozgóképek, és a játék még mindig remekül fest, majd a közönséget már előre megosztó Silent Hill V főhőse akciózott kicsit. Folytattuk a sort egy videóhármassal: Facebreaker, Infinite Undiscovery és The Last Remnant. Míg Will Wright a Spore-on dolgozik, másik gyermeke, a Sims már harmadik részéhez érkezett, és ebbe is betekintettünk. Később kicsit elszálltunk az orosz fejlesztésű Scorpionnal, és tudomásul vettük, hogy a Tom Clancy's H.A.W.X. megjelenése elcsúszik. 

 

dao.jpg
 

 

Elérkezett az este is (az E3 csúcsideje, köszönhetően az időeltolódásnak), és eddig relaxáltunk a Flowerrel, és  megtekinthettük a világ legkirályabb trailerét.

Ahogy érkeznek az újdonságok, frissítjük az összefoglalót is, szóval ha elvesztitek a fonalat, nézzetek vissza!

Frissítés: Véget ért a rendezvény, de előtte még gazdagabbak lettünk pár videóval. Retteghettünk kicsit a Siren: Blood Curse-szel és a Fatal Frame negyedik részével, Vin Diesel újabb kaszkadőrmutatványokat mutatott be és idegenek rombolták a Föld nevű bolygó. Emellett betekintettünk a S.T.A.L.K.E.R.:  Clear Sky-ba, tankot loptunk és zombit vadásztunk. A reggeli utolsó adagban pedig láthattuk a Borderlands-et, kaptunk pár új képet a Wolfensteinből és végül kolonizáltuk Amerikát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)