Hirdetés

E3 2019 - idén is lesz PC Gaming Show

|

Már ötödik alkalommal rendezik meg a PC-seknek szóló előadást.

Hirdetés

Nehéz egy igazán emlékezetes pillanatot kiemelni a PC Gaming Show-k történelméből, de reménykedünk, hátha majd idén izgalmasabb lesz, mint az eddigi években.

Hirdetés

Június 10-én este 7-kor indul az idei közvetítés, kizárólag a Twitchen lehet majd követni. Egyelőre még nem tudni, hogy milyen fejlesztők és kiadók felbukkanására számíthatunk, de a bejelentés szövegében a CS:GO-t, az Apex Legendset, a VR-t, és a GeForce Experience-t is említik. 

A tavalyi műsort több mint 1,8 millióan követték élőben, és 4,7 millióan nézték vissza, ami 30%-kal több, mint a 2017-es adás nézettsége. Mi ezúttal is figyelünk, és beszámolunk mindenről, amiről érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)