Hirdetés

E3 2018 - megvan a Ubisoft konferencia időpontja is

|

A francia kiadó egy rövid tweettel tudatta a rajongókkal, hogy mikor érdemes bekapcsolni a streamet, ha nem akarnak lemaradni semmiről.

Hirdetés

Már két hónap sincs hátra az idei E3-ig, és lassan de biztosan a program is összeáll. Ma a Ubisoft is megosztotta velünk a sajtókonferencia időpontját, így már csak a Sony előadására és a PC Gaming Show időpontjára várunk.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi tweetből is látszik, a konferenciára Los Angeles-i idő szerint június 11-én délután 1-kor kerül sor az Orpheum Theatre-ben, ami azt jelenti, hogy itthon este 10-kor kezdődik a stream (vagy valamivel korábban a pre-show miatt).

És hogy miért érdemes odakapcsolni? Biztosan szó lesz a Far Cry 3: Classic Editionről, a The Crew 2-ről, a Skull & Bonesról, a Beyond Good & Evil 2-ről, a Starlink: Battle for Atlasról, a The Division 2-ről, és lesz egy nagyon kellemetlen Just Dance betét is. Hogy a Watch Dogs 3 felbukkan-e, az egyelőre kérdés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)