Hirdetés

E3 2016 - felnőtt szórakozásra fókuszáló VR-demók is lesznek

|

A testi örömökre építkező honlap, a Naughty America idén először vesz részt az E3-as expón, ahol az érdeklődők számára felnőtteknek szánt VR-demókat mutogatnak majd.

Hirdetés

A "tegyük össze, amink van" kedvtelésnek adózó internetezők egyre többször találkozhatnak a játékiparban is a huncutkodás jelenségével, amely már az eSportba is beszivárgott, konzolokon is előszeretettel keresik ezeket a korhatáros tartalmakat, továbbá meglepő módon a Minecraft és az Overwatch sem kerülhette el a pajzán crossovert. 

A trend pedig folytatódik, sőt eléri a csúcspontot, ugyanis az Egyesült Államok egyik legnagyobb lepedőakrobatikára kiélezett honlapja, a Naughty America is képviselteti magát az E3 2016-on, méghozzá nem cuki papírmasékkal, hanem ízléses felnőtt szórakozásra koncentráló VR-demókkal prezentálják majd mesterségük címerét. Az oldal nyilatkozata szerint már izgatottan várják a Los Angeles-i expót, hogy megmutathassák a világnak, milyen egy légyott a virtuális valóságban. Arra pedig különösen büszkék, hogy miután a HD és 4k technológiák használatában már az élen járnak, most a VR terén is a csúcsra törnek. Elhivatottságukat hűen tükrözi, hogy saját VR szemüvegük is van, ami lényegében a Google Cardboard egyik variációja. 

Hogy a nagykorú legózással foglalkozó honlapnak van-e létjogosultsága bemutatni akármit is a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén, annak eldöntését inkább rátok bíznánk, de a VR-technológia fejlődésével borítékolható volt, hogy ez a terület is növekedni fog és minél nagyobb igény lesz rá, annál több eseményen találkozhatnak majd vele a játékosok és játékos kedvű érdeklődők egyaránt.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)