Hirdetés

E3 2015 - végre bemutatkozik a The Last Guardian?

|

Évek óta hiába várjuk, hogy a Shadow of the Colossus alkotóinak legújabb játéka végre a a nagyközönség előtt is bemutatkozzon, az idei E3-on azonban végre úgy tűnik, hogy megtörik az átok.

Hirdetés

A The Last Guardian néhány havonta feltűnik a híradásokban, hol azért, mert a Sony épp lemond a védjegyről, hol csak a projekt berekesztését pletykálják valahol. A Team Ico játéka 8 éve van a tervezőasztalon, idén azonban végre lerúghatja magáról a port és fényével beragyoghatja az Los Angeles-i expót.

A The Guardian (minő véletlen) összegyűjtötte a 2015-ös E3 legjobban várt játékait, a cikkben pedig egy nagyon megbízható forrásra hivatkozva azt állítják, hogy a Team Ico játéka hosszú évek után végre ott lehet az expón.Reméljük ezt mihamarabb meg is erősíti valaki.

Abban egyelőre reménykedni sem mertünk, hogy a játék még idén a boltokba kerül, de ha egy bármilyen trailert, ne adj' isten gameplay videót kapnánk, már akkor boldogan térhetnénk nyugovóra. Esetleg egy hozzávetőleges megjelenési dátumot még bedobhatna a közösbe a Sony, de nem akarunk túl sokat kérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)