Hirdetés

E3 2014 - Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire megjelenés

|

Megjelenési dátumot kaptak a harmadik generációs Pokémon játékok remake-jei.

Hirdetés

Azt ugyan mostanra már mindenki tudja, hogy a Nintendo készül a Pokémon Ruby és Sapphire (tehát a harmadik generációs Pokémon játékok) feldolgozásával a 3DS-re, már ott volt az ideje a konkrétumoknak. 

Lezajlott a Nintendo E3 2014-es előadása, és a mindenféle Super Smash Bros. és Zelda típusú csodák mellé még az egészet megfejelték egy Pokémon megjelenési dátummal is, szóval most aztán tényleg mindenki érezheti a szeretetet. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy új trailer is érkezett a játék mellé, amit itt máris megtudtok nézni, ha esetleg a prezentációt nem kísértétek figyelemmel (vagy ha esetleg a több ütős játék nem is érdekelt, amit nem nagyon tudunk elhinni):

Tehát a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire megjelenés idén november 21-én esedékes, érthető módon csak Nintendo 3DS konzolra.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)