Hirdetés

E3 2013 Kerekasztal - ezt várjuk (4.rész)

|

Elérkeztünk az E3 Kerekasztal utolsó adásához, ahol a GameStar tagok most arról számolnak be nektek, hogy mit is várhattok majd tőlünk az E3 alatt. Sokkal többet, mint korábban.

Hirdetés

Miután szorgalmasan megnézte mindenki a GSTV E3 2013 kapcsán készített beszélgetős műsorának első, második, valamint harmadik részét, most azt is elmondjuk nektek, hogy mi mivel készülünk az idei rangos gamer eseményre.

Az asztal körül még mindig Daev, aDam, HP és Mocsy (negyedik napja ugyanabban a ruhában), akik a várható online, videós és persze printes tartalomról számolnak be nektek. Mert a GameStar idén még többet mutat majd nektek Los Angelesből, nézzük csak:

YouTube csatornánkon a Hype-ok, a videótesztek és a méltán híres GameStarWars mellett az E3 kapcsán is számos videó érkezik majd a következő napokban, iratkozzatok fel bátran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)