Hirdetés

E3 2013 - Holnap nagy bejelentés várható!

|

AZ E3-at szervező ESA alelnöke, Rich Taylor Twitteren ismertette velünk, hogy hamarosan nagy bejelentésre kell számítanunk az expóval kapcsolatban.

Hirdetés

Az Electronic Entertainment Expo, vagy ahogyan mi ismerjük, az E3 2012-ben is hatalmas sikert aratott a játékosok és kiadók körében, mi pedig minden percéről beszámoltunk annak rendje és módja szerint.

"The Show must go on!" - idézhetnénk Freddie Mercury legendás slágerét, ami egyértelműen ráaggatható az E3-ra, hiszen évről-évre nagyobb játékos rendezvénnyel van dolgunk személyében - ez 2013-ban sem szűnik meg. Rich Taylor, az ESA (Entertainment Software Association) alelnöke elárulta Twitteren keresztül, hogy holnap, azaz hétfőn komoly bejelentésre számíthatunk az expó jövőjét illetően.

A szóbeszéd szerint a "hatalmas bejelentés" nem más lesz, mint az, hogy a rendezvény helyszínt vált és Los Angeles városából tovább költözik. A kiszemeltek listájának első helyein állítólag olyan nevek vannak, mint Chicago, New York, San Francisco és New Orleans. Hogy valójában mit fognak elénk tárni holnap, az majd kiderül, de minden bizonnyal az expó sorsát meghatározó döntés születik, ráadásul az európaiak is jobban járnának a váltással (figyelembe véve az időeltolódást).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)