Hirdetés

Darksiders: Vengeance E3 trailer

|

Eredetileg a Földet kellett volna elpusztítaniuk, azonban az Apokalipszis négy lovasát csúful elárulták. A Darksiders: Wrath of War trailer alapján nagyon mérgesnek tűnnek.

Hirdetés

Rendhagyó időpontot választottak a Vigil Games fejlesztésében készülő Darksiders: Wrath of War megjelenési dátumaként az E3 játékkiállítás keretében lezavart THQ sajtókonferencián. A jelentős anyagi veszteségeket felhalmozó kiadó- és fejlesztőstúdió illetékesei 2010 januárjának legelső napjára időzítették a hatalmas kreatúrákkal benépesített akció-kalandjátékot, melynek 2007-es bejelentésére bizonyára kevesen emlékeznek.

A poszt-apokaliptikus környezetben játszódó Darksiders: Wrath of War történetében szokás szerint a Föld elpusztításra kapnak megbízást az Apokalipszis négy lovasának nevezett isteni különítmény tagjai. Hatalmas megdöbbenésünkre mesterük (a Biblia értelmezésében Istent szolgálják) mindegyiküket kiszolgáltatja félelmetes démoni hadseregének, legyőzésükhöz  természetfeletti képességeik immáron nem nyújtanak elegendő segítséget.

A Háború Lovasának bőrébe bújva bosszút esküszünk és a végítélet napján szembeszállunk a Földet fenyegető erőkkel. Hatalmas bejárható területek, brutális összecsapások, valamint modern és mitikus fegyverek képzik a Darksiders: Wrath of War esszenciáját. Felkeltette érdeklődésemet, kifejezetten az E3-on bemutatott Vengeance trailer. Remélem január elsején találok majd nyitva tartó szoftverkereskedést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)