Hirdetés

Az E3-on jön az új PSP?

|

Az egyik online magazin anoním forrásokra hivatkozva azt a hírt jelentette meg, hogy már az E3 rendezvényen bemutatja a Sony a PSP újragondolt változatát.

Hirdetés

A Kotaku információi szerint a Sony a júliusi E3 keretein belül szeretné bejelenteni a PlayStation Portable 2 konzolt, ami a 2004-ben debütált PSP átdolgozott változata lesz. Az előzetes információk alapján az új gépben az UMD lemezes megoldás továbbra is megmarad, hisz ez a játékoknál bevált (sajnos a filmeknél nem), ráadásul vékonyabb, könnyebb gépet kapunk majd a tervezőktől, ami egy új, LED alapú kijelzővel lesz szerelve, így az akkumulátor élettartama is növekszik. Az újdonságok listáján egy átalakított D pad és egy 8 Gb-os beépített flash memória is szerepel, ráadásul ha hihetünk a forrásnak, akkor már augusztusban a boltokba kerülhet az új konzol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)