Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive verseny a GameNighton!

|

Gyere el és indulj a GameNight Counter-Strike: Global Offensive versenyén, melynek győztese egy Gigabyte alaplappal távozhat!

Hirdetés

Minden alkalommal nagy siker a Counter-Strike: Global Offensive a GameNighton, és ha már LAN-party lesz, természetesen most sem maradhat el. A versenyen azonban a korábbiakhoz képest csavartunk egy kicsit, hogy izgalmasabbak legyenek a mérkőzések. 

A szokásos 1v1 párbajok helyett most egyszerre négyen játszanak, mindenki mindenki ellen. Az első négy vagy nyolc körben (ez a jelentkezők függvényében változhat) mindig a két legjobb játékos jut tovább, majd az így továbbjutó 8 vagy 16 játékos újabb négyfős meccseket játszik. Ebből a körből már mindenképp csak négyen juthatnak a döntőbe, az abszolút nyertes pedig a Gigabyte felajánlásából egy Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 alaplappal és egy ajándékcsomaggal térhet haza!

A rendezvény ideje alatt a Gigabyte két PC-jén lehet gyakorolni a játékkal. Sok más program is vár titeket, gyertek és versenyezzetek, mint látjátok, megéri!

GameNight LAN-party

Időpont: 2016. március 25. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)