Ezzel játszunk a hétvégén: Dead Island 2 és Hades

|

Zombik között melegítünk, mielőtt felkeresnénk a görög mitológia alvilágát.

Hirdetés

Egyre közelebb kerülünk a nyári uborkaszezonhoz, ahhoz az időszakhoz, amikor az AAA kategória takaréklángon fut, az új bejelentésekre fókuszál, így sokkal több figyelem jut az olyan ígéretes indie alkotásoknak, mint a fantasztikus Hades folytatása. De arra is jó a szünet, hogy ismét elővegyük régi kedvenceinket, amelyek sosem okoznak csalódást.

HP - Még mindig a Dead Island 2 világában nyaralok, aprítom a zombikat, csodálom az amerikai álom megrogyott szépségét, teljesen magával vitt a trash filmek hangulatvilága. A fejlesztők egyébként is ígértek még extra tartalmakat, mivel szépen teljesít a játék, így csak örülni tudok, hogy bár mindenki nyekereg, hogy a zombis játékok milyen unalmasak, azért még mindig lehet a műfajban sikeres címet felmutatni. Addig valahogy elleszek, amíg jön a Resident Evil 9.

Paca - Nálam van most a szerkesztőségi Lenovo Legion 7i laptop, amin aztán tényleg minden gyönyörűen fut, úgyhogy ki is használtam arra, hogy végigtoljam a Peggle Nightsot, meg újra elkezdjem a 2003-as Call of Dutyt. Na jó, a Manor Lordsba is belenézek ezek mellett, de a pörgős hétköznapokban jobban esik a komfortjáték, mint valami újat tanulni.

Csirke - Csak utolért engem is a Helldivers 2 őrület, három kis barátom sikeresen belerángatott, és most szinte nem is telhet már el úgy nap, hogy ne küzdjek a demokráciáért. 

Hirdetés

Chava - Eredetileg mást terveztem, de a Microsoft úgy döntött, hogy mindenáron az a közmondásos légy akar lenni, amelyik a levesemben leheli ki a lelkét. Ezért most a minap bezárt Arkane Lyon iránti tiszteletből végignyomom a stúdió játékait, van, amit újra, és van, amit először. A még tavaly félbehagyott Redfallal kezdek, mert fejlődni már nem fog, továbbá a redmondiak ígérete ellenére biztos vagyok benne, hogy még idén lelövik a szervereket, offline mód meg nincs és nem is lesz. Utána a Prey következik.

Kaci - Próbáltam leszakadni a Balatróról, de a YouTube mindig tökéletes ütemben dob be valami brutális kombót, aminek a működését még csak elképzelni sem tudom azon a szinten, ahol én tartok a játékban, így aztán kénytelen vagyok mindig egy kicsit feljebb és feljebb kapaszkodni. Közben továbbra is abban reménykedem, hogy a mobilos megjelenés még hónapokra van.

Szada - A King Arthur: Legion IX tesztelése után elkapott a vágy, hogy újra elkezdjem a King Arthur: Knight's Tale-t, amely frissült azóta, hogy megírtam róla a cikkemet pár éve. Emellett egy másik játék tesztelésével leszek elfoglalva, amiről egyelőre még nem beszélhetek, de jövő héten meglátjátok.

Zs - Ahogy legutóbb ígértem, nálam továbbra is a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom van műsoron, de már a végső bossharcra gyúrok a páncélom megerősítésével és a szükséges felszerelés gyűjtögetésével, szóval még arra is van némi esély, hogy a napokban leterítem Ganondorfot, és a következő hétvégén már valami mással fogok játszani. Ha nem, akkor előre is elnézést. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Most egy kicsit kiúszok az MMO-k és a verekedős címek tengeréből. Lazításképp egy nagyobb D&D alkalmat fogok tervezgetni, valamint a Pathfinder: Kingmaker végigjátszásomat fogom folytatni. Ezer éve terveztem már, hogy nekiugrok a cuccnak, és pár órát játszottam is vele, de valahogy mindig közbejön valami, ami megakaszt. Talán ezen a hétvégén lesz időm egy kicsit jobban beleásni magam.

kristfvarg - Az egyre mélyebbre hatoló merüléseknek és a fokozatosan kibontakozó misztikumnak köszönhetően teljesen ráfüggtem a Dave the Diverre. Az étterem is egyre jobb értékeléseket kap, úgyhogy nem tehetek mást, ezen a hétvégén is folytatom az áldozatos munkát.

Kivi - Csupa jót olvastam és láttam a Hades II-ről, ennek örömére az early access kipróbálása előtt hosszú kihagyás után visszatérek az eredeti Hadeshez. Felfrissítem az izommemóriát, kipróbálok olyan fegyvereket, amikhez még hozzá sem értem, és sajnos a sztori is csak dereng, így szinte teljesen új élmény vár. Aztán hamarosan jöhet a folytatás.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)