Hirdetés

2009 Top 10 - Flash játékok

|

Íme 2009 legnépszerűbb flash játékai a Játéközön.hu adatai szerint!

Hirdetés

Mily szerencse hogy itt vannak nekünk ezek az áldott jó flash játékok, amik akkor is szórakoztatnak bennünket, ha épp nincs 150 ezres videokártya és 8 giga RAM a gépünkben. Ez persze szándékos túlzás, nehogy valaki ennyit jegyezzen meg a PC-n való játékról! TE-TE!


Amíg pedig gyűlnek a szavazatok 2009 legjobb játékaira, tekintsünk meg egy-két tényeken és száraz adatokon alapuló toplistát is, hogy valóban vidáman teljen a nap! :)  Az elkövetkezendő három napban megtudhatjuk, hogy melyek voltak a Játéközön.hu, a tv.gamestar.hu, és a jó öreg GSO legnépszerűbb játékai, videói és cikkei. Nyissuk is a sort saját flash játék gyűjteményünkkel, következzen 2009 tíz legnépszerűbb böngészős játéka, a Játéközön.hu összesítésében.

10. Kockás nyerőgép
Füstös késdobálók és elegáns játéktermek elengedhetetlen kelléke, ami most virtuálisan, a fizetés elvesztésének veszélye nélkül szórakoztat bennünket. Kapva a remek alkalmon pár ezren bele is vetették magukat Fortuna karjaiba, így tízes listánkat 2009-ben egy Kockás nyerőgép nyitja.


9. Öld meg a főnököd.
Csábító a cím, bár ender és mazur valószínűleg nem díjazná az ötletet. A kiváló feszültség-levezető flash játékban több módját is meg kell találni annak, hogyan lehetne más módokon megölni főnökünket. 2009-ben a kilencedik.

 

8. Russia Army 3D
Igazándiból csak a Quake Live és a Battlefield Heroes megjelenéséig számított unikumnak, ha valaki böngészőből kezdett multiban lövöldözni. Bár vannak hibái, a Russia Army 3D mégis sokaknak szerzett kellemes perceket. Nyolcadik.


7. Guitar Hero Online 2
Örök listavezetőnk második részének még nem volt annyi ideje, hogy megközelítse a nagy előd eredményeit, de szerintünk ez csak idő kérdése. A Guitar Hero Flash változatának második része megannyi kiváló zenével, új lehetőségekkel a hetedik helyen végzett 2009-ben.


6. Legyen ön is Milliomos
Pont őt kellene bemutatni? Vágó István révén hazánkban is meghonosított vetélkedő lexikális tudásunkat kéri számon, feltéve ha sprechen sie Deutsch. Legyen ön is Milliomos flash, hatodik.


5. South Park Studio
South Park iskolásainak kalandjai immáron szerves részét képzik generációnk kultúrájának, de minimum, hogy mindenki tudja miről is van szó pontosan. A nem túl bonyolult technológiát használva most mi is saját képünkre formálhatjuk a sorozat klasszikus alakjait, ami 2009-ben nagyon is népszerűnek bizonyult. Ötödik.


4. Metin 2
Közösségi játékaink közé olykor-olykor egy telepítést igénylő darab is becsúszik, persze csak ha megérdemli. A Metin 2 a keleti világokba elkalauzoló ingyenes MMORPG, aminek egyik nagy előnye versenytársaival szemben, hogy kiváló magyarsággal szól hozzánk. Negyedik.

 

3. Castle Clout
A rombolás valahogy mindig is kiváló szórakozásnak számított, és pontosan ez az, amire a Castle Clout épít. Vagyis rombol. Szóval értitek... Középkori katapultunkkal egyetlen célunk, hogy romba döntsük a sorra előttünk termő várakat, lakóival egyetemben. Bejövős fizikai disztrákt, 2009-ben bronzérmes.


2. Bubble Shooter
Egyszerű, mégis olyan szinten megfertőz, hogy aztán szabadulni sem tudsz előle. Bubble Shooter a színes lufivadászat koronázatlan királya, aminek szabályait mindenki ismeri. Nem is folytatom, inkább nyomok egy partit. Ezüst!

 

1. Guitar Hero Online
Íme hát 2009 abszolút favoritja, aki egy egyszerű flash alkalmazásban képes mindazt az élményt visszaadni, amit a milliárdos Rock Band és Guitar Hero franchise-ok nyújtanak. Kiváló muzsikák ritmusára színes bogyókra vadászni 2009 legkapósabb flash mókájának bizonyult.

 

Jó játékot!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)