Hirdetés

Fontos részletek derültek ki az új The Office sorozatról

|

A főszereplők után a helyszínről, a történetről, és a sorozatnak otthont adó streamingplatformról is lerántották a leplet.

Hirdetés

Ricky Gervais és Stephen Merchant sorozata, a The Office ironikus módon nem az Egyesült Királyságban vált igazán sikeressé, ahol eredetileg megszületett, hanem évekkel később az Egyesült Államokban, új helyszínen, új szereplőgárdával. Más piacokra is készültek The Office-variánsok, ám Greg Daniels kilenc évadig jutott adaptációja magasan kiemelkedett közülük, még a mémkultúrába is beépült.

Éppen ezért kapták fel sokan a fejüket a hírre, hogy az írói képességeit egyebek mellett a Saturday Night Live-on, A Simpson családon és a Texas királyain csiszoló Daniels újabb The Office sorozaton dolgozik, amely nem reboot lesz, ellenben közös univerzumon osztozik Michael Scott (Steve Carell) és kollégái történetével. Ráadásul nemrég meg is nevezték az első főszereplőket Sabrina Impacciatore (A Fehér Lótusz) és Domhnall Gleeson (Nyúl Péter, Viszlát, Christopher Robin) személyében.

Hirdetés

Most pedig a Variety beszámolójának hála nemcsak az derült ki, hogy az NBC streamingplatformjára, a Peacockra fog felkerülni, hanem az is, hogy mi áll majd a cselekmény középpontjában.

"A dokumentumfilmes stáb, amely halhatatlanná tette a Dunder Mifflin scrantoni irodáját, épp új témát keres, amikor belefut a hírbe, hogy egy szebb napokat látott, történelmi jelentőségű középnyugati lapot a kiadója önkéntes újságírók segítségével próbál feltámasztani."

- áll a szinopszisban.

Lisa Katz, az NBCU Entertainment szkriptelt tartalmakért felelős elnöke közleményében arra emlékeztetett, hogy már több mint tíz éve annak, hogy az NBC leadta a The Office utolsó epizódját, de az eltelt időben nemhogy megkopott volna a széria hírneve, hanem még tovább is nőtt, és rajongók új generációját szólította meg a Peacockon. Az új sorozat első évadának forgatása júliusban kezdődik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)