Hirdetés

Hamarosan rengeteg újdonsággal indul az XDefiant első szezonja

|

A francia vállalat nemrégiben rajtolt lövöldéje is előkerült a Ubisoft Forward során.

Hirdetés

Számítani lehetett rá, hogy a Ubisoft saját nyári műsora, a Ubisoft Forward során előkerül a vállalat nemrégiben indult ingyenes lövöldéje, az XDefiant, amivel kapcsolatban már korábban kiszivárgott egy-két jövőben várható újdonság. Bár az XDefiant előszezonja július 2-án ér majd véget, a csapat már most rengeteg újdonságot lengetett be az első etapra vonatkozóan.

A műsor során ugyanis a Season 1 került előtérbe, ami egy új, Rainbow Six Siege-ből érkező frakcióval, a GSK-val, három új fegyverrel, havonta pedig egy friss pályával érkezik majd - ezek a Clubhouse, a Daytona és a Rockefeller. Természetesen lesznek új skinek is, illetve megerősítették, hogy bekerül a Capture the Flag játékmód, ami további pörgős összecsapásokat ígér.

Hirdetés

Az XDefiant első szezonja július 2-án veszi kezdetét, de egy nappal előtte, július 1-jén, az XDebrief keretein belül többet is mesélnek majd a free-to-play lövölde első felvonásának teljes tartalmáról. A Season 1 leleplező előzetesét alább találjátok.

Nektek hogy tetszik?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)