Hirdetés

Zombieland 2 - előre ugrunk az időben

|

A Zombieland egy kifejezetten vicces megközelítése volt az élőhalottakkal teli utópiának, és a folytatás remélhetőleg tartja majd a szintet.

Hirdetés

Eltelt már 9 év a Zombieland premierje óta, így annyira nem csoda, hogy a sztorit nem közvetlenül az első rész cselekménye után fogják folytatni. Az időugrást maguk az írók erősítették meg egy Reddit "kérdezz-felelek" eseményen.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a Zombieland 2 az eredeti csapattal fogja folytatni a poszt-apokaliptikus mókázást, és éppen emiatt elkerülhetetlen, hogy egy kicsit előre tekerjenek a sztori idővonalában.

"Abigail Breslin 9 évvel idősebb, mint a Z1 idején, szóval érthető okokból nem közvetlenül az előző film után folytatódik a cselekmény. Hogy pontosan mikor, azt még nem árulhatom el."

Nyilván a csapat többi tagja is idősebb lett az első rész óta, de Abigail még gyerek volt forgatás kezdetén, így annyira nem lepődtünk meg a koncepción. Ezzel együtt nagyon várjuk az új Zombieland filmet, ha már a sorozatból nem lett semmi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)