Hirdetés

William Shatner, az egykori Kirk kapitány októberben tényleg kijut az űrbe

|

Kirk kapitány szolgálati ideje már régen lejárt, de William Shatner él, virul, és hamarosan tényleg meghódítja a végső határt.

Hirdetés

A TMZ jelentése szerint a 90 éves legenda, a Star Trek sorozat egykori főszereplője tényleg az űrbe mehet Jeff Bezos rakétájával. A Blue Origin csapata felviszi Shatnert a New Shepard kapszulával, aminek köszönhetően tényleg megtapasztalhatja majd milyen is az űrben lazulni.

William Shatner egyébként ezzel rekorderré válik, mivel ő lesz a legidősebb ember, aki az űrben járt. Az előző rekorder a 82 éves asztronauta, Wally Funk volt.

Hirdetés

A TMZ értesülései szerint Shatner októberben indul 15 perces útjára, amit egyébként fel is vesznek majd egy dokumentumfilm munkálatainak részeként.

Az egyelőre nem tudjuk, hogy Shatner mellett kik lesznek még a kapszulában, és azt sem, hogy a színész felveszi-e majd az eredeti Kirk kapitány szerelését. Egy picit reméljük, hogy igen, már csak azért is, hogy lássuk megőrülni a Star Trek-rajongókat.

Reméljük, hogy minden a tervek szerint alakul majd, és a kedvenc kapitányunk most először úgy mehet majd el egy kalandra, hogy semmilyen komplikáció nem merül fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)