Hirdetés

Lashana Lynch felkészült a támadásokra, amiért ő lesz az új 007-es ügynök

|

Dühös kommentírás előtt azt már kevesebben olvasták el, hogy továbbra sem James Bond válik nővé.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt egyelőre kétséges a következő James Bond film sorsa: alapvetően a mozis forgalmazás volt a terv, viszont a pandémia miatt felmerült már az is, hogy a bizonytalan helyzetre való tekintettel az MGM egy streaming platform mellett dönt inkább a mozik helyett. Akármelyik változat mellett is döntsön a stúdió, az biztos, hogy a rajongók türelmetlenül várják a Nincs idő meghalni bemutatását, hiszen ez lesz Daniel Craig utolsó Bond-filmje

Craig utódjának több színészt is pletykáltak már - Henry Cavilltől kezdve egészen Tom Hardy-ig -, azonban még mindig sokan leragadtak annál az információnál, amit tavaly nyáron egy brit bulvárlap, a Daily Mail szellőztetett meg.

Hirdetés

Ebben leírták, hogy egy fekete színésznő, a Lashana Lynch (Marvel Kapitány) által alakított új karakter veszi majd át Bond pozícióját 007-esként a filmben, miután a sztori szerint a kém visszavonult.  Akkor sokan csak a hírek címéig jutottak az olvasásban, így az sem tisztázódott számukra, hogy nem, nem egy fekete nő lesz az új James Bond, Lynch karaktere, Nomi csupán a 007-es számot örökölte meg tőle az MI6 berkein belül. 

A Harpers Bazaarnak adott interjúban most a színésznő meg is erősítette ezt, és hozzátette azt is, hogy fel volt készülve a következményekre: egy hétre törölte a közösségi média appokat, meditált és senkivel sem találkozott a családján kívül, miközben azzal vigasztalta magát, hogy az agresszív megjegyzések nem személyesen neki, hanem a bőrszínének szólnak, így ha egy másik fekete nő kapta volna meg szerepet, akkor ugyanezen kellett volna végigmennie. 

Lynch egyébként azt is elmondta, hogy közösen dolgozott azon a film társírójával, Phoebe Waller Bridge-dzsel, hogy Nomi ne egy klisés kőkemény figura legyen, hanem egy friss női perspektívát képviseljen, ami finoman megrajzolt és hiteles. Hogy ez mennyire sikerült, az a jelenlegi álláspont szerint a hazai mozikban 2021. április 1-én fog kiderülni - ha csak nem kerül át a streamingre addig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)