Hirdetés

Így készíthetsz elképesztő Harry Potter bájitalokat

|

A Harry Potter-rajongók imádni fogják ezeket a DIY potionöket.

Hirdetés

A Harry Potter könyvek és mozifilmek varázsvilága ezernyi apró kis csodával varázsolta el az évek során a rajongókat, ezek között pedig minden bizonnyal sokaknál kiemelt helyet foglalnak el a különféle mágikus főzetek és bájitalok - külön tantárgy volt ugyebár a Roxfortban ezek kotyvasztása.

Bár természetesen az alábbi kotyvalékok semmiféle különleges erővel nem bírnak, sőt még csak meg sem szabad inni őket (többek között folyékony kézmosószappan is van bennük), az mégis kétségtelen, hogy piszkosul jól néznek ki.

Hirdetés

A UNILAD Facebook-oldalon közzétett videóban a potionök elkészítése mellett arra is találtok pár hasznos ötletet, hogyan varázsoljátok minél látványosabbá a tárolásukra használt üvegcséket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)